+ -

Bucharest International Air Show 2016

Cea de-a opta ediţie a celui mai mare show aerian din România - Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition a avut loc sâmbătă, 30 iulie 2016, pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu. Mulțumim celor care ne-au fost alături de la primele ore ale dimineții până la finalul nocturn, pentru că succesul showului aviatic este datorat vouă, adică zecilor de mii de pasionați de aviație care ați privit spre scena protagoniștilor de la BIAS 2016, adică cerul capitalei.

Bucharest International Air Show a reușit, prin invitații săi de marcă, dar și printr-o organizare profesionistă, să-și creeze o reputație care a depășit granițele țări. Dovadă stă faptul că, pentru al doilea an consecutiv, am avut prezenți spotteri din Anglia, Bulgaria, Ungaria și Ucraina.

Amatorii de adrenalină, spectacol și situații limită adunați în număr mare la BIAS 2016 au avut parte, în cele din urmă, de un spectacol de forță aeriană și precizie matematică, în care așii aviației militare și civile din România, dar și din Spania, Ucraina, Cehia, SUA, Grecia, Bulgaria, Austria, Lituania au încântat prin acrobații aeriene uluitoare și demonstrații de elită, dar și prin aeronavele expuse la sol.

Galerie foto

București, 20 Noiembrie
Ora locală: 23:20

1° C-1° / 2°

Localizare aeroport

Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu se află situat în partea de nord a oraşului Bucureşti .

Vezi hartă

Chestionare

Cum apreciați noul site al Aeroportului Aurel Vlaicu?

foarte bun

bun

acceptabil

prost

foarte prost

Votează Arhivă sondaje