+ -

Acces liber pentru taximetristi pentru preluarea pasagerilor de la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti

Incepand cu data de 15.11.2010, activitatea de transport persoane in regim de taxi de la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (AIHCB) va putea fi desfaşurata de catre orice transportator care detine autorizatie emisa de autoritaţile din municipiul Bucuresti si judeţul Ilfov, pe baza unor permise de identificare si acces eliberate de administratia aeroportului.

Eliberarea permiselor de acces va fi gratuita, iar accesul autovehiculelor in zona de asteptare, respectiv de preluare a pasagerilor se va efectua dupa achitarea tarifului de acces taxi, in cuantum de 6 lei.

Eliberarea permiselor de acces auto taxi pentru transportatorii autorizati în Bucureşti si judetul Ilfov se efectueaza in maxim 10 zile lucratoare de la data depunerii solicitarii scrise si documentatiei mentionate in Regulamentul CNAB/AIHCB pentru desfasurarea activitatii de transport persoane in regim de taxi.

Autoturismele taxi care detin autorizatii emise de autoritaţi teritoriale, altele decat municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, vor putea prelua numai clientii care i-au solicitat pe baza de contract sau comanda; zona de asteptare/preluare este amplasata in Parcarea Plecari. La iesirea din parcare, va fi achitat tariful de stationare in parcarea publica.

Aceste masuri au fost luate pentru a pune in aplicare noile modificari legislative aduse Legii nr.38/2003, cu privire la desfasurarea transportului de persoane in regim de taxi.

Regulamentul sus-mentionat este postat pe pagina de web a AIHCB www.otp-airport.ro, sectiunea “Acces la/de la aeroport”, subsectiunea “Taxi"

București, 11 Decembrie
Ora locală: 16:35

3° C1° / 3°

Localizare aeroport

Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu se află situat în partea de nord a oraşului Bucureşti .

Vezi hartă

Chestionare

Cum apreciați noul site al Aeroportului Aurel Vlaicu?

foarte bun

bun

acceptabil

prost

foarte prost

Votează Arhivă sondaje