+ -

Aeroportul Henri Coandă, câştigător al premiului Euro Annie Award “Aeroportul cu cea mai rapidă creştere”

Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti a câştigat trofeul Euro Annie Award “Aeroportul cu cea mai rapidă creştere”, la categoria aeroporturilor care au înregistrat anul trecut între 5 şi 10 milioane de pasageri. “Euro Annie Awards” sunt acordate de către portalul “Airline Network News and Analysis” (anna.aero), portal specializat în planificare de rute aeriene şi analize exhaustive realizate de experţi britanici din domeniul aviaţiei civile.

Aeroportul Henri Coandă Bucureşti a câştigat premiul “Fastest growing airport”, reuşind să devanseze Aeroportul Marsilia, nominalizat drept contracandidat direct în aceeaşi categorie. Printre aeroporturile premiate în acest an cu distincţii “Euro Annie Awards” se numără cele din Dusseldorf, Malta, Varşovia, Istanbul, Paris, Adana, Vilnius şi Oslo.

“Euro Annie Awards” au fost acordate în data de 23 mai 2013, conform datelor de trafic ale celor peste 300 de aeroporturi din Europa şi companiilor aeriene care operează pe acestea.

Încă de la înfiinţare, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi-a asumat misiunea de a dezvolta unul dintre cele performante sisteme aeroportuare europene şi de a deveni un model de urmat, la nivel mondial, prin promovarea celor mai înalte standarde în calitatea serviciilor, protejarea resurselor şi a mediului, dar şi a unui nivel ridicat de responsabilitate socială.

București, 20 Octombrie
Ora locală: 14:54

18° C13° / 19°

Localizare aeroport

Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu se află situat în partea de nord a oraşului Bucureşti .

Vezi hartă

Chestionare

Cum apreciați noul site al Aeroportului Aurel Vlaicu?

foarte bun

bun

acceptabil

prost

foarte prost

Votează Arhivă sondaje