+ -

Avem echipă, avem valoare!

În ordinea numerelor de pe tricou, vi-i prezentăm pe colegii noștri din echipa de baschet a Companiei Naționale Aeroporturi București: George Niculie - Departamnet Achiziții, Bogdan Surcel – Departament Operațional, Florin Popa – Departament Tehnic, Valentin Cioacă - Comandant Adjunct, Cristian Marian ­- Comandant Adjunct și Maria Stănilă – Departament Achiziții.

Pasionați de sport, aceștia au participat, în această primăvară, la campionatul de baschet pentru corporații ”Corporate Games”. Băieții și singura curajoasă din competiție – Maria - au reușit să se claseze pe podium, pe un onorant loc doi, la sfârșitul celor două luni de competiție. Au jucat nouă meciuri, au înscris zeci de puncte și s-au întors cu medalii.

Cu tribune entuziaste şi zgomotoase, dar şi cu o suprafaţă de joc modernă, sala de sport ASE a fost gazda perfectă a competiţiei. Toți jucătorii echipelor prezente au avut parte de o experiență inedită, au dat dovadă de fair play, spiritul competitiv motivându-i să fie foarte dedicați cauzei.

În urma mai multor reprize foarte antrenante, cu multe faze spectaculoase şi execuţii individuale pe măsură, echipa de baschet CNAB a reușit să urce pe podium.

Felicitări echipei de baschet a Companiei Naționale Aeroporturi București!

Galerie foto

București, 15 Noiembrie
Ora locală: 15:06

11° C5° / 11°

Chestionare

Cum apreciați noul site al Companiei Naționale Aeroporturi București?

foarte bun

bun

acceptabil

prost

foarte prost

Votează Arhivă sondaje