+ -

Finalizarea lucrărilor de reparații la pista nr. 1 a Aeroportului Henri Coandă

Compania Națională Aeroporturi București a finalizat, luni, 21 noiembrie, ora 24.00, lucrările de reparații la structura rutieră a pistei de decolare/aterizare nr. 1 a Aeroportului Internațional Henri Coandă București.

Lucrările au fost realizate într-un timp record, de numai 35 de zile, și au totalizat o suprafață de 42.945 m2, din care 40.820 m2 la pista nr 1 (08R-26L) și alți 2.125 m2 la una dintre căile rulare.

Lucrările au avut un grad de complexitate ridicat și s-au desfășurat în ritm susținut, depinzând însă de condițiile meteo (ploaie, vizibilitate redusă, temperaturi scăzute), prioritatea absolută a Companiei Naționale Aeroporturi București fiind operarea în siguranță a traficului aerian pe Aeroportul Henri Coandă.

Finalizarea lucrărilor permite operarea pistei nr. 1 la capacitate maximă, inclusiv în condiții de vizibilitate redusă (ceață, ninsoare abundentă) sau vreme nefavorabilă.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a luat permanent toate măsurile necesare pentru desfășurarea în deplină siguranță și securitate a activităților aeroportuare și pentru asigurarea confortului pasagerilor care tranzitează Aeroportul Henri Coandă.

 

Serviciul Comunicare

Compania Națională Aeroporturi București

Galerie foto

București, 20 Noiembrie
Ora locală: 23:38

1° C-1° / 2°

Chestionare

Cum apreciați noul site al Companiei Naționale Aeroporturi București?

foarte bun

bun

acceptabil

prost

foarte prost

Votează Arhivă sondaje