+ -

O nouă conducere pentru Compania Națională Aeroporturi București

În şedinţa Consiliului de Administrație al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti de astăzi, 1 iulie a.c. a fost analizat raportul de activitate pentru primul an de mandat al Directorului General.

Consiliul de Administraţie al CNAB a decis rezilierea contractului de mandat şi revocarea din funcţia de Director General a domnului Sorinel Ciobanu, după ce a fost constatată nerealizarea planului de investiţii.

Prerogativele de Director General vor fi preluate interimar de către unul din membrii Consiliului de Administraţie al CNAB, Cosmin - Cătălin Peşteşan, Manager Public în cadrul Direcţiei de Transport Aerian la Ministerul Transporturilor.

Cosmin – Cătălin Peşteşan are experienţă în domeniul aviaţiei civile, fiind reprezentantul României pe acest domeniu în cadrul organizaţiilor internaţionale: Eurocontrol, ICAO, NATO, Comisia Europeană. Până în prezent, activitatea sa profesională a inclus elaborarea unor acte normative relevante pentru aviaţia civilă precum şi reprezentarea Ministerului Transporturilor în cadrul unor întâlniri la nivel internaţional cu organisme din domeniu.

 

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti

București, 18 Iulie
Ora locală: 20:05

25° C19° / 29°

Chestionare

Cum apreciați noul site al Companiei Naționale Aeroporturi București?

foarte bun

bun

acceptabil

prost

foarte prost

Votează Arhivă sondaje