+ -

Trafic aerian în condiții de iarnă

Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfasoara în conditii de iarna.
 
Se aterizeaza si se decoleaza în deplina siguranta. Unele zboruri înregistreaza întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor. 
 
Din cauza conditiilor meteo din România, compania Austrian Airlines a anulat zborul 768 Bucuresti - Viena, iar compania Tarom a anulat cursele 311/312 Bucuresti – Sibiu – Munchen - Bucuresti, 705/706 Bucuresti – Iasi – Bucuresti, 201/202 Bucuresti – Chisinau – Bucuresti, 603/604 Bucuresti – Timisoara – Bucuresti si 643/644 Bucuresti – Cluj Napoca – Bucuresti, pasagerii urmând sa fie îmbarcati tot astazi pe urmatoarele curse catre aceleasi destinatii.
 
Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru mentinerea suprafetei de miscare în conditii optime si sunt asigurate conditiile pentru desfasurarea operatiunilor aeriene. 
 
Informatii în timp real despre situatia zborurilor pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti pot fi gasite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.  
 
Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti recomanda pasagerilor sa îsi ia masurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

București, 20 Noiembrie
Ora locală: 17:30

2° C-1° / 2°

Chestionare

Cum apreciați noul site al Companiei Naționale Aeroporturi București?

foarte bun

bun

acceptabil

prost

foarte prost

Votează Arhivă sondaje