+ -

Henri Coanda Brainyport II

Luni, 4 septembrie 2017, în Terminalul Plecări al Aeroportului Internațional Henri Coandă București, a avut loc a doua ediție a evenimentului dedicat iubitorilor de șah, Henri Coandă Brainyport. Evenimentul s-a desfășurat în parteneriat cu Federația Română de Șah și secția de șah a CS Otopeni.

Tinerii campioni europeni și mondiali au provocat la o partidă de șah pasagerii prezenți în aeroport, care au fost receptivi la inițiativa CNAB de a promova educația, cultura și talentul. Pasageri de toate vârstele și naționalități diferite s-au alăturat proiectului Brainyport și au primit la finalul partidei medalii și diplome.

La eveniment au participat Vladimir Danilov, secretarul general al Federației Române de Șah, precum și reprezentanții Companiei Naționale Aeroporturi București.

„Henri Coandă Brainyport II” face parte din programul „CNAB promovează valoarea!” și suntem onorați să susținem tinere talente, promovând acest sport al minții, care înseamnă strategie, perspicacitate, inteligență și reguli clare, la fel ca activitatea pe care o desfășurăm și noi, în fiecare zi, la aeroport. Ne bucurăm de prezența campionilor, care ne încredințează că inițiativele noastre sunt mereu bine primite și vă asigur că vom susține, de fiecare dată, evenimente care încurajează dezvoltarea minții și a sufletului”, a declarat Bogdan Mîndrescu, Directorul General al CNAB.

Galerie foto

București, 25 Februarie
Ora locală: 07:49

0° C0° / 4°

Hartă destinații

Toate destinațiile interne și externe disponibile fără escală.

Vezi hartă
Responsabilitatea bagaje