+ -

Check In Romanian Design Week

Organizată în parteneriat cu The Institute, expoziția pe care aeroportul o va găzdui până la sfârșitul lunii mai este una dintre modalitățile noastre de a aduce în atenția pasagerilor evenimente bucureștene de anvergură și de renume internațional.

“Check In Romanian Design Week” este o trecere în revistă a Romanian Design Week, dar și o invitație la ediția de anul acesta a celui mai mare eveniment dedicat designului din România, care va avea loc în perioada 20-28 mai 2017. Invităm pasagerii să admire o mică parte din selecția de proiecte de arhitectură, design de produs, fashion design și graphic design, pe care le veți putea vedea la cea de-a cincea ediție a Romanian Design Week.

Evenimentul Romanian Design Week, semnat de The Institute, își propune să aprofundeze limbajul designului contemporan local, prin focusul pe cele mai importante proiecte recente, arătând atât impactul acestora, cât și exemple de practici relevante pentru industriile creative din România.

Preambul la ediția de anul acesta a celui mai mare eveniment dedicate designului din țara noastră, “Check In Romanian Design Week” rămâne, și în acest an, o prelungire binevenită în aeroport a acestui fenomen cultural care a expus cele mai bune proiecte de arhitectură, fashion, graphic design, lifestyle și design de produs.

Galerie foto

București, 15 Noiembrie
Ora locală: 14:07

11° C5° / 11°

Hartă destinații

Toate destinațiile interne și externe disponibile fără escală.

Vezi hartă