+ -

PRECIZĂRI privind utilizarea fluxului VIP din Aeroportul Henri Coandă

Având în vedere informațiile, fotografiile și înregistrarea video apărute în ediția online a publicației Cancan, C.N. Aeroporturi București (CNAB) face următoarele precizări:

  1. În ziua de 09.09.2017, când a fost efectuată înregistrarea în cauză, domnul Marco Hössl a beneficiat de servicii VIP în baza unui contract comercial în vigoare, încheiat cu CNAB.
  2. Serviciile VIP sunt accesibile oricărui agent economic, pentru clienții pe care acesta îi nominalizează, ca urmare a încheierii unui contract în acest sens sau în regim ocazional. Aceste servicii implică preluarea, însoțirea în terminal, accesul în salonul VIP și însoțirea ulterioară a clientului până la scara avionului de către personal calificat al departamentului de protocol al CNAB.
  3. Prestarea serviciilor VIP constituie una dintre sursele de venit ale CNAB, în fiecare zi mai multe zeci de clienți beneficiind de aceste servicii.

 

Serviciul Comunicare CNAB

Saloane business class

Petreceti timpul dinaintea îmbarcării într-o atmosferă placută și relaxantă, în saloanele Business Class cu program 24 h/24.

Mai multe

București, 18 Decembrie
Ora locală: 15:50

2° C1° / 4°