+ -

1 iunie - Atacul piratilor in aeroport!

Tradiţia continuă! Dacă e 1 iunie, în aeroport e sigur petrecere pentru copii. Şi pentru că în fiecare an vrem să venim cu ceva nou, de data aceasta evenimentul a fost organizat în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, iar ceea ce a rezultat a fost încă o poveste, „Atacul piraţilor în aeroport”, în care protagoniştii au fost cei peste 150 de copii care au plecat în căutarea comorii ascunse de piraţi – o călătorie plină de aventuri, în care au fost nevoiţi să treacă prin câteva probe de mare dificultate: escaladarea unui zid uriaş, un tsunami devastator şi un atac al mingilor de foc; noroc că pompierii se aflau în apropiere, dându-le copiilor o mână de ajutor şi învăţându-i să stingă orice incendiu.

La finalul tuturor acestor grele încercări, recompensa a fost una pe măsură, cei mici reuşind să recupereze comoara pierdută: bucuria copilăriei, pe care am gustat-o din plin toţi cei prezenţi.

Galerie foto

Saloane business class

Petreceti timpul dinaintea îmbarcării într-o atmosferă placută și relaxantă, în saloanele Business Class cu program 24 h/24.

Mai multe

București, 18 Iulie
Ora locală: 19:56

24° C19° / 29°