+ -

1 iunie - Poveste de aeroport cu eroi și mai multe prințese

Când ați mers ultima oară pe covorul roșu? Dar prima oară? În aplauzele publicului, conduse de... un prinț? Cum, în lumea noastră, prințesele și eroii se întâlnesc doar în povești, iar covorul roșu este apanajul vedetelor și al șefilor de stat, ne-am gândit să-i facem pe cei mici să se simtă de milioane, pentru o zi, și să ne dăm și nouă șansa, alături de ei, să trăim puțină magie.
Anul acesta, Ziua Copilului a adus pentru copiii angajaților din aeroport invitați speciali cu care au dansat, s-au jucat și s-au întrecut în concursuri distractive: Batman, Spiderman, și multe prințese. Au urmărit cu sufletul la gură povestea Zânei Florilor, pusă în scenă de o companie de teatru de păpuși care, la final, le-a răsplătit atenția oferindu-le marionetele pentru o sesiune liberă de joacă. Întrecerile între băieți și fete, fie la dans, fie sportiv combatante, au arătat că nivelul de competitivitate al fetelor merită să fie luat la modul cel mai serios în considerare; una dintre ele, chiar, a venit la petrecere pregătită să fie Spiderman și în niciun caz prințesă! Și pentru ca toți să ne simțim, măcar cu această ocazie, mai aproape de copilărie, animatorii spectacolului au avut grijă să ne integreze în program, anunțând ad hoc o întrecere la care nimeni nu se aștepta: un concurs de dans între generații old versus new. Au câștigat, detașat, piticii.

Galerie foto

Saloane business class

Petreceti timpul dinaintea îmbarcării într-o atmosferă placută și relaxantă, în saloanele Business Class cu program 24 h/24.

Mai multe

București, 11 Decembrie
Ora locală: 15:31

3° C1° / 3°