+ -

Ziua Ştafetei

„Ziua Ştafetei” este un prilej pentru sărbătorirea drepturilor copiilor, în special a dreptului la participare, şansă pe care copiii o pot avea prin „preluarea” slujbei unei persoane pe care o admiră. Cu sprijinul unui „mentor”, în această zi li se predă „ştafeta” profesiei (meseriei, slujbei, locului de muncă, postului) la care visează, printr-o experienţă captivantă şi preţioasă.
Programele de responsabilitate socială desfăşurate de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti acordă o importanţă deosebită implicării în susţinerea şi încurajarea copiilor din grupuri defavorizate, prin urmare, răspunsul la propunerea Fundaţiei Terre des Hommes, de a deveni mentor pentru o zi, nu putea fi decât pozitiv, inițiindu-l pe Marius Frunză (11 ani) în ceea ce înseamnă dirijarea la sol a aeronavelor care operează pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Reținând şi respectând explicaţiile şi indicaţiile lui Octavian Berleanu, Şef Serviciu Dirijare Trafic Sol, Marius a executat perfect mişcările specifice, cu staţia pornită şi căştile pe urechi, manevrând paletele ca un profesionist!
 

Galerie foto

Saloane business class

Petreceti timpul dinaintea îmbarcării într-o atmosferă placută și relaxantă, în saloanele Business Class cu program 24 h/24.

Mai multe

București, 18 Iulie
Ora locală: 10:26

21° C19° / 28°