+ -

Modificări ale fluxurilor rutiere de acces la/de la Aeroportul Internațional Henri Coandă București

În vederea demarării de către CFR SA a lucrărilor pentru legătura feroviară între Aeroportul Henri Coandă și Gara de Nord, începând de luni, 2 septembrie, orele 12:00, se schimbă prioritatea de circulație în actualul sens giratoriu de la ieșirea din aeroport, prioritate urmând să aibă autovehiculele care părăsesc zona aeroportului.

De asemenea, fluxul principal de acces la aeroport dinspre București va fi ușor modificat.

Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează în zonă să acorde atenție sporită semnelor de circulație amplasate și semnalelor agenților de la poliția rutieră.

Precizăm faptul că măsurile anunțate au fost luate pentru siguranța pasagerilor, cărora le cerem scuze pentru disconfortul creat.

 

Despre CNAB:

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 şi asigură coordonarea operaţională şi managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost înfiinţată prin fuziunea societăţilor care gestionau aeroporturile bucureştene: Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu.

 

Biroul de Presă

CONNECT
Achizitii Publice
Airport News
Cookie Settings