Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti22 Iulie 2021

Ziua Porților Deschise la AIHCB – ocazia de a cunoaște lumea de sub aripă…Ziua Porților Deschise la AIHCB – ocazia de a cunoaște lumea de sub aripă…

Aeroportul Internațional Henri Coandă București și-a deschis larg porțile, luni, 19 iulie 2021 pentru iubitorii și pasionații de aviație.

Evenimentul „Ziua Porților Deschise la AIHCB” a fost dedicat celebrării Zilei Aviației Române și a reprezentat o ocazie de a descoperi, printr-o incursiune inedită, activitățile aeroportuare mai puțin accesibile publicului.

Felicitări colegilor din AIHCB care s-au prezentat la înălțimea așteptărilor și care au onorat vizitatorii cu prezentări și demonstrații ale activităților specific unui aeroport international!

Iată câteva gânduri transmise de vizitatorii noștri:

Cătălin Ioan Toncea: ”Incursiunea în micro-universul reprezentat de Aeroportul Henri Coandă m-a făcut să descopăr oameni inimoși și profesioniști, dedicați deplin muncii lor și visului celui mai frumos al omenirii, acela de a zbura, într-un cuvânt o echipă ce pune în fiece clipă pe primul plan confortul și mai ales siguranța pasagerilor pe care îi deservesc! Mulțumesc pentru oportunitatea de a participa la această minunată experiență ce poate constitui punctul de plecare al agregării unei comunități iubitoare de aviație și apropiată de cea mai mare poarta aeriană a țării - locul deseori numit „acasă”.

Dragoș Voicu: „Mulțumesc pentru turul minunat. A fost o plăcere și o onoare să particip”.

Cristina Ilie: „Așa cum am menționat și la finalul întâlnirii noastre, totul a fost la superlativ și țin să vă mulțumesc și pe acesta cale tuturor celor care au pus umărul la realizarea acestui eveniment, pentru efortul, răbdarea,dar și buna organizare.”