VIP26 Martie 2014

Aurel Vlaicu


Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu dispune de un terminal de aviație generală, realizat la cele mai moderne standarde și deschis în 2011. Terminalul include mai multe săli modulare, cu o capacitate totală de 100 locuri, parcare auto, birou briefing, meeting room.

Vă punem la dispoziție multiple facilități, menite să vă transforme timpul petrecut înaintea îmbarcării într-o experiență agreabilă: ambient plăcut și discret, acces liber la telefon, fax, copiator, wi-fi, televiziune prin cablu, răcoritoare și cafea.

Saloanele includ facilități specifice persoanelor cu mobilitate redusă. 

Personalul terminalului de aviație generală este instruit în conformitate cu standardele internaționale aeronautice, fiind pregătit 24/7 să asigure confortul necesar pasagerilor. 

Salonul VIP/Oficial Este situat în extremitatea nordică a aeroportului, într-o zonă restricționată, cu caracter exclusivist, dotat cu parcare proprie.

Salonul dispune de un control de securitate propriu, posibilitate de efectuare formalități trecere a frontierei, îmbarcare/debarcare cu limuzine VIP (după caz), ca și de o poziție proprie de parcare a aeronavelor pe platforma din față. Întrega zonă beneficiază de acoperire wi-fi, cu acces gratuit.

Parcarea adiacentă salonului este gratuită și are o capacitate maximă de 10 autovehicule.