Saloane şi facilităţi

Aurel Vlaicu

+ -

Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu dispune de un terminal de aviație generală, realizat la cele mai moderne standarde și deschis în 2011. Terminalul include mai multe săli modulare, cu o capacitate totală de 100 locuri, parcare auto, birou briefing.

asagerii au la dispoziție multiple facilități, menite să le transforme călătoria într-o experiență cât mai agreabilă: ambient plăcut, acces liber la telefon, fax, copiator, wi-fi, televiziune cu canale românești și internaționale, presă națională și internațională, salon pentru conferințe de presă, salon dedicat pentru ședințe și întâlniri, spațiu de fumat, o gamă variată de băuturi alcoolice și răcoritoare, cafea, dulciuri și snacks-uri.

Saloanele includ facilități specifice persoanelor cu mobilitate redusă.

Personalul terminalului de aviație generală este instruit în conformitate cu standardele internaționale aeronautice, fiind pregătit 24/7 să asigure confortul necesar pasagerilor. 

Saloane business class

Petreceti timpul dinaintea îmbarcării într-o atmosferă placută și relaxantă, în saloanele Business Class cu program 24 h/24.

Mai multe

București, 15 Iulie
Ora locală: 09:15

24° C24° / 25°