Servicii VIP

+ -

Sunt destinate categoriilor de pasageri VIP (Very Important Person) și CIP (Commercial Important Person) și constau în asigurarea unui pachet complet de „meet & assist” atât la plecarea, cât și la sosirea dintr-o călătorie.

Serviciile VIP se derulează atât în terminalul de sosiri, cât și cel de plecări, pentru zboruri interne și internaționale operate prin curse regulate sau de aviație generală.

Pachetul de servicii VIP constă în următoarele: 

  • La sosire - întâmpinare și însoțire pasageri; transport de la aeronavă (dacă este cazul) cu microbuz VIP/limuzină; staționarea în salonul VIP; facilitarea formalităților de trecere a frontierei pe flux dedicat.
  • La plecare – întâmpinare și însoțire pasageri; facilitarea formalităților de control de securitate și trecere a frontierei; acces în salonul VIP existent pe fluxul respectiv; asistență la îmbarcare cu acces prioritar; transport la aeronavă cu microbuzul VIP/limuzină (dacă este cazul).  

 

Pentru mai multe detalii, puteți accesa secțiunea "Tarife"

Saloane business class

Petreceti timpul dinaintea îmbarcării într-o atmosferă placută și relaxantă, în saloanele Business Class cu program 24 h/24.

Mai multe

București, 25 Ianuarie
Ora locală: 22:27

2° C2° / 2°