+ -

Se deschide Cabinetul de Vaccinare de la Aeroportul Internațional Henri Coandă București

Principala poartă aeriană a României - Aeroportul Internațional Henri Coandă București – are, începând de miercuri, 02.06.2021, un Cabinet de Vaccinare, care va fi non-stop la dispoziția celor care doresc să se imunizeze împotriva Covid-19.
Cabinetul de vaccinare este amplasat în zona publică a aeroportului, între aerogara de plecări și cea de sosiri, și dispune de toate dotările și facilitățile necesare aferente fiecărui punct din circuitul special creat în acest scop: zona de recepție, triaj medical, zona de administrare a vaccinului, zona de supraveghere post-vaccinare.
Pentru vaccinare este folosit serul Janssen produs de Johnson & Johnson, administrarea vaccinului făcându-se în doză unică. Persoanele vaccinate primesc pe loc dovada imunizării.
„Deschiderea acestui cabinet de vaccinare în aeroport reprezintă o facilitate pe care o punem la dispoziția tuturor celor care doresc să se imunizeze împotriva acestui virus. Ne alăturăm, astfel, campaniei naționale de vaccinare și susținem toate demersurile menite să stopeze această pandemie ale cărei efecte în transportul aerian au fost dramatice. Vaccinarea permite deja fiecăruia dintre noi să călătorească din nou în siguranță. Salariați ai CNAB vor lucra non-stop pentru îndeplinirea acestui obiectiv.” – a declarat Cosmin Cătălin Peșteșan, Directorul General al Companiei Naționale Aeroporturi București.
În cadrul Cabinetului de Vaccinare se pot imuniza pesoanele adulte cu cetățenie română, precum și cetățenii străini cu rezidență în România.

Localizare aeroport

Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu se află situat în partea de nord a oraşului Bucureşti .

Vezi hartă
Achizitii Publice
Airport News
Cookie Settings