Disclaimer

+ -

Toate informațiile furnizate ca parte a acestui site au un caracter general si nu constituie baza pentru luarea oricărei decizii.

C.N. A.B. S.A. depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile prezentate pe acest site, dar nu garantează acuratețea acestor informații.

C.N. A.B. S.A. (sau oricare dintre filialele sale, afiliatii, angajatii, agentii, distribuitorii, consilierii, dezvoltatorii site-ul web sau licentiatorii) nu va fi legal responsabila sub nicio circumstanta pentru nicio inadvertenta a informatiilor prezentate in acest site si pentru nicio paguba sau pierdere de orice natura. C.N. A.B. S.A. nu poate fi raspunzatoare in legatura cu utilizarea informatiilor continute de acest site, pentru nicio inadvertenta sau omisiune sau pentru imposibilitatea de a pastra informatiile actuale, precum nici pentru utilizarea linkurilor tertilor de pe acest site, a oricarui software de Internet utilizat in legatura cu acest site sau a altor programe distructive întâlnite ca urmare a utilizării acestui site web, precum si orice altă chestiune legată de acest site.

CONNECT
Achizitii Publice
Airport News
Cookie Settings