+ -

Târg de toamnă în Aeroportul Henri Coandă

Compania Națională Aeroporturi București, în colaborare cu Muzeul Satului, organizează marți, 17 octombrie 2017, începând cu ora 11.00, târgul tradițiilor de toamnă în Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

“Acest eveniment reprezintă încă o modalitate de a ne exprima respectul pentru valorile naționale autentice și de a le arăta pasagerilor străini o parte a tradiției populare românești. Aeroporturile Bucureștiului sunt racordate la calendarul de tradiții, cultură și istorie, punctându-i periodic momentele esențiale”, a declarat directorul general al Companiei Naționale Aeroporturi București, Bogdan Mîndrescu.

La târgul ”Tradiții de toamnă”, care se va desfășura în noul terminal Plecări al aeroportului, pasagerii vor putea admira măiestria meşterilor populari, care vor face pe loc demonstraţii speciale de olărit, țesut, pictură de icoane pe sticlă și pe lemn, sculptură în lemn, împletituri textile, precum și meșteșugul realizării opincilor.

De asemenea, pasagerii aeroportului vor putea admira ansamblul popular ”Doinița” și vor putea degusta produse tradiționale specifice: cozonac, plăcinte, fructe românești.

Reprezentanți ai Companiei Naționale Aeroporturi București vor oferi pasagerilor obiecte folclorice: podoabe populare și clopuri maramureșene.


Serviciul Relații Externe și Comunicare

Compania Națională Aeroporturi București

București, 17 Noiembrie
Ora locală: 11:28

0° C0° / 3°

Hartă destinații

Toate destinațiile interne și externe disponibile fără escală.

Vezi hartă