Parcare termen lung

+ -

Tariful de parcare pe termen lung se calculează în funcţie de numărul de zile de utilizare: pentru primele patru zile de staţionare tariful este de 50 lei/zi. Pentru o durată cuprinsă între 5 şi 30 de zile, pentru fiecare zi de parcare se mai adaugă 10 lei. De exemplu, pentru pasagerii care se deplasează la aeroport cu autoturismul pentru a pleca  într-un sejur de 7 zile cu avionul, la întoarcere vor plăti pentru parcare suma de 230 lei, iar pentru 30 de zile vor achita 460 de lei.

Durata maximă de utilizare a acestei parcări este de 30 de zile. Fiecare zi de parcare se achită integral, indiferent câte ore staționează autoturismul (tariful de parcare nu este fracționabil).

Atenție! Tarif pentru emitere tichet duplicat in cazul pierderii, deteriorarii sau neprezentarii tichetului de parcare: 100 lei (in situatia in care autovehicului este identificat in baza de date) + plata tarifului de parcare.

Tarif pentru emitere tichet unic de ieșire in cazul pierderii, deteriorarii sau neprezentarii tichetului de parcare: 500 lei (in situatia in care autovehiculul nu este identificat in baza de date.

Pentru evitarea unor situații neplăcute, vă rugăm să acordați atenție semnificației indicatoarelor instalate în perimetrul aeroportului, tuturor informațiilor afișate, precum și indicațiilor agenților de pază și ordine.

Eventualele observații/reclamații relative la modul de prestare a serviciilor de parcare:

Hartă parcare pe termen lung

 

Fişiere ataşate

București, 27 Noiembrie
Ora locală: 13:56

11° C10° / 11°

Hartă destinații

Toate destinațiile interne și externe disponibile fără escală.

Vezi hartă
Revista Airport News