Parcare termen lung

+ -

Tariful de parcare pe termen lung se calculează în funcţie de numărul de zile de utilizare: pentru primele două zile de staţionare tariful este de 40 lei/zi. Dacă staţionarea se prelungeşte până la 3-4 zile, se mai adaugă 20 lei/zi, astfel încât pentru 4 zile de parcare tariful este de 120 lei. Pentru o durată cuprinsă între 5 şi 30 de zile, pentru fiecare zi de parcare se mai adaugă 10 lei. De exemplu, pentru pasagerii care se deplasează la aeroport cu autoturismul pentru a pleca  într-un sejur de 7 zile cu avionul, la întoarcere vor plăti pentru parcare suma de 150 lei, iar pentru 30 de zile vor achita 380 de lei.

Durata maximă de utilizare a acestei parcări este de 30 de zile. Fiecare zi de parcare se achită integral, indiferent câte ore staționează autoturismul (tariful de parcare nu este fracționabil).

Atenție! Suprataxa pentru pierderea, deteriorarea sau neprezentarea jetonului de parcare: 500 lei.

Pentru evitarea unor situații neplăcute, vă rugăm să acordați atenție semnificației indicatoarelor instalate în perimetrul aeroportului, tuturor informațiilor afișate, precum și indicațiilor agenților de pază și ordine.

Eventualele observații/reclamații relative la modul de prestare a serviciilor de parcare:

Tarife

Hartă parcare pe termen lung

 

București, 25 Ianuarie
Ora locală: 21:48

2° C2° / 2°

Hartă destinații

Toate destinațiile interne și externe disponibile fără escală.

Vezi hartă
Responsabilitatea bagaje