Henri Coandă

+ -

Aeroportul dispune de trei saloane VIP și două saloane tip Business Class.

Saloanele de protocol pentru pasagerii VIP:

Pot fi utilizate de pasagerii care călătoresc atât pe curse internaționale, cât și pe zboruri interne, asigurând confortul și intimitatea pasagerilor procesați.

Saloanele funcționează în regim 24/7, fiind deservite de un personal specializat, cu înaltă pregătire profesională.

Saloanele dispun de facilități specifice categoriei de servicii: ambient relaxant, zonă de fumători, acces liber la telefon, fax, copiator, wi-fi, televiziune cu canale românești și internaționale, monitoare info status zbor, o gamă variată de răcoritoare, cafea, dulciuri și snacks-uri.

Saloanele includ facilități specifice persoanelor cu mobilitate redusă. 

Salonul Oficial:

Este situat în extremitatea sudică a aeroportului, într-o zonă restricționată, cu caracter exclusivist, dotat cu parcare proprie.

Spațiul din interiorul clădirii este generos, oferind un ambient propice derulării activităților cu un număr mare de persoane. În interior funcționează, în permanență, două săli de protocol, cu oficii aferente.

Salonul dispune de un control de securitate propriu, posibilitate de efectuare formalități de check-in și trecere a frontierei, îmbarcare/debarcare cu limuzine VIP (după caz), ca și de o poziție proprie de parcare a aeronavelor pe platforma din față. Întrega zonă beneficiază de acoperire wi-fi, cu acces gratuit.

Parcarea adiacentă salonului este gratuită și are o capacitate maximă de 50 autovehicule.

Saloanele tip Business Class:

Au o capacitate totală de 170 locuri și sunt deschise non-stop, fiind amplasate în zona porților de îmbarcare 3 și 9 la etajul doi al terminalului de plecări internaționale. (vezi harta).

Accesul la saloane se face pe scări rulante și fixe sau cu ascensoare.

La intrare, pasagerii sunt întâmpinați de personalul amabil și ospitalier, pregătit oricând să vină în întâmpinarea solicitărilor acestora.

Saloanele oferă un ambient primitor și relaxant, asigurat și de următoarele facilități: o arhitectură de interior deosebită, mobilier cu design ergonomic, acces liber la calculatoare, telefon, fax, copiator, wi-fi, televiziune cu canale românești și internaționale, presă națională și internațională, monitoare info status zbor, spațiu de fumat, o gamă variată de băuturi alcoolice și răcoritoare, cafea, dulciuri și snacks-uri.

Saloanele includ facilități specifice persoanelor cu mobilitate redusă.

Saloane business class

Petreceti timpul dinaintea îmbarcării într-o atmosferă placută și relaxantă, în saloanele Business Class cu program 24 h/24.

Mai multe
Achizitii Publice
BIAS
Airport News
Cookie Settings