+ -

Ziua Porților Deschise la AIHCB – ocazia de a cunoaște lumea de sub aripă…


Ziua Porților Deschise la AIHCB – ocazia de a cunoaște lumea de sub aripă…

Aeroportul Internațional Henri Coandă București și-a deschis larg porțile, luni, 19 iulie 2021 pentru iubitorii și pasionații de aviație.

Evenimentul „Ziua Porților Deschise la AIHCB” a fost dedicat celebrării Zilei Aviației Române și a reprezentat o ocazie de a descoperi, printr-o incursiune inedită, activitățile aeroportuare mai puțin accesibile publicului.

Felicitări colegilor din AIHCB care s-au prezentat la înălțimea așteptărilor și care au onorat vizitatorii cu prezentări și demonstrații ale activităților specific unui aeroport international!

Iată câteva gânduri transmise de vizitatorii noștri:

Cătălin Ioan Toncea: ”Incursiunea în micro-universul reprezentat de Aeroportul Henri Coandă m-a făcut să descopăr oameni inimoși și profesioniști, dedicați deplin muncii lor și visului celui mai frumos al omenirii, acela de a zbura, într-un cuvânt o echipă ce pune în fiece clipă pe primul plan confortul și mai ales siguranța pasagerilor pe care îi deservesc! Mulțumesc pentru oportunitatea de a participa la această minunată experiență ce poate constitui punctul de plecare al agregării unei comunități iubitoare de aviație și apropiată de cea mai mare poarta aeriană a țării - locul deseori numit „acasă”.

Dragoș Voicu: „Mulțumesc pentru turul minunat. A fost o plăcere și o onoare să particip”.

Cristina Ilie: „Așa cum am menționat și la finalul întâlnirii noastre, totul a fost la superlativ și țin să vă mulțumesc și pe acesta cale tuturor celor care au pus umărul la realizarea acestui eveniment, pentru efortul, răbdarea,dar și buna organizare.”

Galerie foto

București, 30 Noiembrie
Ora locală: 15:14

5° C5° / 5°

Hartă destinații

Toate destinațiile interne și externe disponibile fără escală.

Vezi hartă
Revista Airport News