Aurel Vlaicu

+ -

Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu dispune de un terminal de aviație generală, realizat la cele mai moderne standarde și deschis în 2011. Terminalul include mai multe săli modulare, cu o capacitate totală de 100 locuri, parcare auto, birou briefing, meeting room.

Vă punem la dispoziție multiple facilități, menite să vă transforme timpul petrecut înaintea îmbarcării într-o experiență agreabilă: ambient plăcut și discret, acces liber la telefon, fax, copiator, wi-fi, televiziune prin cablu, răcoritoare și cafea.

Saloanele includ facilități specifice persoanelor cu mobilitate redusă. 

Personalul terminalului de aviație generală este instruit în conformitate cu standardele internaționale aeronautice, fiind pregătit 24/7 să asigure confortul necesar pasagerilor. 

Salonul VIP/Oficial Este situat în extremitatea nordică a aeroportului, într-o zonă restricționată, cu caracter exclusivist, dotat cu parcare proprie.

Salonul dispune de un control de securitate propriu, posibilitate de efectuare formalități trecere a frontierei, îmbarcare/debarcare cu limuzine VIP (după caz), ca și de o poziție proprie de parcare a aeronavelor pe platforma din față. Întrega zonă beneficiază de acoperire wi-fi, cu acces gratuit.

Parcarea adiacentă salonului este gratuită și are o capacitate maximă de 10 autovehicule.

Saloane business class

Petreceti timpul dinaintea îmbarcării într-o atmosferă placută și relaxantă, în saloanele Business Class cu program 24 h/24.

Mai multe
Achizitii Publice
BIAS
Airport News
Cookie Settings