Servicii VIP

+ -

Începeți călătoria cu stil!

Serviciile VIP oferite de Aeroportul Henri Coandă București pun preț pe timpul dumneavoastră și vă oferă o experiență aeroportuară exclusivistă

Asistentul dumneavoastră personal VIP vă întâmpină în terminalul Plecări, în zona de check-in și vă ajută să evitați cozile și locurile aglomerate.

Vă putem oferi asistență discretă și eficientă pentru controlul de securitate, dar și servicii de îmbarcare preferențială.

Începeți călătoria cu stil și relaxați-vă înainte de zbor în salonul nostru VIP, unde puteți găsi o selecție de gustări, băuturi răcoritoare, cafea sau băuturi alcoolice de calitate.

Limuzinele noastre vă stau la dispoziție pentru a vă conduce direct la/de la aeronavă.

La sosire, beneficiați, de asemenea, de asistență pentru formalitățile de control de trecere a frontierei.

Salonul Oficial este separat de zona generală pentru pasageri, foarte aproape de pista de aterizare-decolare și cea mai bună locație pentru evenimente de mari dimensiuni. Puteți beneficia de o verificare de securitate și formalități de check-in private, precum și de îmbarcare direct de la limuzină.

Date contact: +4021.204.1212; +4021.204.1066; +4021.204.1398.

Completați formularul disponibil online la: www.bucharestairports.ro.  Formularul poate fi solicitat și prin email, de la adresele de email: vlaicu1@cnab.ro / vlaicu2@cnab.ro.

Puteți consulta lista de prețuri pentru serviciile VIP online, la următoarea adresă: https://www.bucharestairports.ro/vip/ro/tarife-henri-coanda

 

Pentru mai multe detalii, puteți accesa secțiunea "Tarife"

Saloane business class

Petreceti timpul dinaintea îmbarcării într-o atmosferă placută și relaxantă, în saloanele Business Class cu program 24 h/24.

Mai multe

București, 29 Octombrie
Ora locală: 00:22

9° C9° / 10°