Servicii Business Class

+ -

Saloanele Business ale Aeroportului Henri Coandă București – răsfățul pe care ți-l permiți

În actualul context al pandemiei, ca urmare a scăderii traficului de pasageri, doar două saloane Business Class sunt funcționale: Salonul Business „Tarom” (etajul 2, deasupra porții de îmbarcare 3) și Salonul Business „Iași” ( etaj 2, deasupra porții de îmbarcare 9).

  • Dacă aveți o invitație din partea operatorului aerian;
  • Dacă sunteți titularul oricăruia dintre cardurile Premium eligibile emise de o bancă românească;
  • Dacă achitați doar 45 de euro (direct la recepție, rezervarea nu este necesară).

Sunteți bineveniți să vă bucurați de facilitățile speciale ale celor trei saloane bussines ale Aeroportului Henri Coandă București. Toate sunt situate la etajul al doilea al Terminalului Plecări Internaționale, deasupra porțiilor de îmbarcare 12, 3 și 9.

La recepție, personalul nostru este disponibil non-stop pentru dumneavoastră, gata să vă asiste în orice situație înainte de îmbarcare.

O cafea bună sau un pahar de vin de calitate vă vor ajuta să vă relaxați înainte de zbor. Vom fi încântați să vă ascultăm dorințele. De asemenea, în saloanele nostre sunt disponibile ziare și reviste. Fiecare lounge oferă o zonă de relaxare cu fotolii confortabile și stații de încărcare a dispozitivelor electronice, precum și acces gratuit la internet de mare viteză. Mai mult, priveliștea spectaculoasă spre platforma aeroportuară și aeronave, dar și cea spre zona comercială vor transforma fiecare vizită a dumneavoastră într-o experiență memorabilă.

 

Date de contact:

Saloane business class

Petreceti timpul dinaintea îmbarcării într-o atmosferă placută și relaxantă, în saloanele Business Class cu program 24 h/24.

Mai multe

București, 20 Ianuarie
Ora locală: 01:36

3° C2° / 3°