+ -

Lucrări finalizate la Aeroportul Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu

Compania Națională Aeroporturi București a marcat, azi, 11.11.2021, finalizarea lucrărilor la obiectivul de investiții ”Reabilitarea și refuncționalizarea interioarelor clădirilor A, B și Rotondă de la Aeroportul Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu (AIBB-AB)”.

La eveniment au participat Dan Vîlceanu- Ministrul Transporturilor și Infrastructurii și Ionel Scrioșteanu-Secretar de Stat.

Valoarea contractului s-a cifrat la 66.629.040 lei fără TVA (inclusiv cheltuieli diverse și neprevăzute), valoarea decontată fiind în procent de 96%.  Antreprenorii acestor lucrări de anvergură au fost SC Bog’Art SRL (lider de asociere), UTI Grup SA (asociat), UTI FM (subcontractant), garanția lucrării fiind de 73 de luni de la încheierea lucrărilor.

Aeroportul Internațional București-Băneasa este al treilea cel mai vechi aeroport din lume încă funcțional și cel mai vechi care nu și-a întrerupt activitatea aeronautică.

Galerie foto

Saloane business class

Petreceti timpul dinaintea îmbarcării într-o atmosferă placută și relaxantă, în saloanele Business Class cu program 24 h/24.

Mai multe
Achizitii Publice
BIAS
Airport News
Cookie Settings